2022-06-21
💁🏻♀️位于太子嘅通菜街多嘢食有街行,相信大家都知㗎啦,从来不是新闻🤷🏻♀️🙆🏻♀️今日要为大家介绍嘅就系呢间小酒吧🍺🙇🏻♀️疫情之下有好多酒吧餐厅结业,留低落嚟嘅餐厅亦剩下不多。๑’ᵕ’๑今日要介绍嘅呢间餐厅叫H.OURS Bar & Restaurant🍺都几容易揾。呢度除咗有好多唔同嘅啤酒款式之外仲有其他嘢食㗎🫶🏻⸝⸝ᵕ ᵕ⸝⸝Happy Hour 嘅Menu仲有任饮任食添✌🏻🙈没有隐藏收费非常之好哦~(๑⃙⃘♥️‿♥️๑⃙⃘)杂扒餐配薯菜♡呢个系👦🏻叫嘅,佢话一定饱到上心口。大食之鬼都咁讲,一定要信🤣有鸡扒、牛扒、猪扒之余仲有肠仔、薯条、午餐肉同鸡翼。唔系讲笑叫埋,杂扒餐有午餐肉真系第一次见🙇🏻♀️我最钟意食午餐肉,佢哋煎得又香又脆👍🏻‼️(๑⃙⃘♥️‿♥️๑⃙⃘)香脆拼盘♡有炸洋葱圈,炸虾,炸春卷,炸虾饼🥰味道赞赞~香脆可口煎炸嘢啱晒我🙈
🙈没有隐藏收费非常之好哦~
(๑⃙⃘♥️‿♥️๑⃙⃘)杂扒餐配薯菜♡
唔系讲笑叫埋,杂扒餐有午餐肉真系第一次见🙇🏻♀️
我最钟意食午餐肉,佢哋煎得又香又脆👍🏻‼️
(๑⃙⃘♥️‿♥️๑⃙⃘)香脆拼盘♡