2020-06-14 1059 浏览
一直以为呢一度净系做晚市 酒吧 估唔到原来午餐系做午市定食 而且性价比 出奇地高💛烧鸡扒拉面定食 系今次三样入面最推介嘅原本以为拉面呢度唔系主打 汤底会系求其 味精开出嚟 估唔到 咁落好顺喉 猪骨味浓郁 小小浆口嘅杰度 感觉似系煮咗好耐! 烧鸡扒 同埋温泉蛋都做得好好配埋洋葱同埋 笋丝 绝对唔畀 出面其他专门店嘅逊色。 拉面套餐 仲送一客饺子 饺子个外皮垫著一层薄脆 焦香脆口另外嗌咗滑蛋猪扒饭同埋滑蛋鳗鱼饭 啲两碗饭嘅份量惊人 𠮶块猪扒中好似男仔嘅手板咁大 加上充满著蛋汁嘅白饭 就算几大食 相信 都能够大快朵颐 午餐价钱 好抵食 唔使一百蚊 可以有前菜主食 汽水 配合埋佢嘅份量同埋质素 我觉得绝对系应该多多支持💛香港人 加油

烧鸡拉面

滑蛋鳗鱼饭定食