2021-10-14
地址-麻辣派对 (金百利广场)铜锣湾记利佐治街1号金百利广场4楼R1号舖有日经过铜记湿平完后经过有人派传单,见到个名好别致,而且套餐又送野饮同甜品,好似几好咁,所以就去试下啦,上到去环境都几有特色,暗暗地几好。💋酸菜江团鱼,虽然系套餐,但佢份量都唔会话好少,佢鱼的数目都有大约十零旧,算几好的了,肉质方面鲜嫩而结实,唔会一夹就散,最重要系冇乜细骨刺,连老人家或者小朋友都适合,我相信怕鲠骨的朋友都可以一试,酸菜方面又系唔少,连埋其他,例如芽菜等配料都几多下,酸菜食落都几好,咸酸味适中,唔会话太酸,佢令到成煲鱼的味道提升了唔少。💋水煮江团鱼,其实我地唔系叫呢个的,原本系叫牛肉,但因为搭枱关系,侍应将我地的掉转左,夹落至知错,不过我地又冇咩所谓,而且又赶时间去下一场,就继续食啦。鱼方面同酸菜鱼一样,所以唔重覆了,佢水煮方面辣椒都落得唔少,都好够辣,而花椒又好多,麻方面真系做得几好,但太多关系,我地食时要将佢除去都好花心机,但味道做得唔错就由佢啦 XD
铜锣湾记利佐治街1号金百利广场4楼R1号舖