lunch来到呢到饮茶,同同事黎饮茶,环境就比较暗DD 唔够光, 服务态度就没咩特别,不过好似唔太够人招呼。先提提一样野,呢度食之前一定要洗用具仲要洗得彻底点,因为浸一浸已经见到水有油,而且一洗落去系几油下,杯同碗都系。。。大家既用具都有呢个情况叫左唔少点心,其他无影既就都系一般。点心方面,肠粉口感唔好,食落去有d 太林既感觉,味道都比较淡,呢个唔太满意了。烧卖,大大粒就系真既,不过口感就系出面街边烧卖,所以又系好一般。。。虾饺,虾就比较细 口感就无咩特别啦小笼包还可以既,而且都热热地,所以呢个就勉强ok啦,虽然汁就唔太多,但都ok la.腐皮卷,少少油就一定有,不过味道无特别,有时饮茶无特别味道已经觉得好好了。叉烧包,还可以啦,食落去算可以,没怪味 其他点心有叫有图不过无食就唔太知味道,有相就大家睇下啦 价钱对比尖沙咀酒楼就比较抵,不过卫生方面扣哂分了,总结点心质素有好有坏,不过记得洗野洗得干净D啦。
lunch来到呢到饮茶,同同事黎饮茶,
环境就比较暗DD 唔够光, 服务态度就
没咩特别,不过好似唔太够人招呼。

叫左唔少点心,其他无影既就都系一般。

虾饺,虾就比较细
口感就无咩特别啦

叉烧包,还可以啦,食落去算可以,没怪味

其他点心有叫有图不过无食就唔太知味道,有相就大家睇下啦

价钱对比尖沙咀酒楼就比较抵,不过卫生方面扣哂分了,

总结

点心质素有好有坏,
不过记得洗野洗得干净D啦。

2018-11-13