2022-12-13 679 浏览
【买少见少老字号扒房】咁啱去西贡STAYCATION🥳问朋友夜晚有咩推介,朋友即刻讲可以食呢间!佢有时入开西贡晏就都会食呢间😋我个人系好中意食铁扒好JENG🥩所以决定试下呢间🤤呢间系1974年开业充满历史📽️佢牛油多士都几出名🍞.🍴牛油多士烘得几够!巨量牛油🧈好邪恶😈好想继续食😛.🍴龙脷柳餐(💰:188)佢等候时间比较耐⏰可能因为即炸!香煎龙脷柳煎到外皮够脆,劲大块🤣鱼肉好厚又嫩滑!推介❗️.🍴什扒餐 (💰:222)杂扒有猪扒、牛扒、鸡扒、火腿、肠仔、 薯条🥩呢款牛扒普通啲,比较韧😢.🍴西冷餐 (💰:192)牛扒叫咗7成,好有牛味, 又有肉汁🐮食落几淋煎得啱啱好👍🏼-🔖扒餐包括1 牛油多士 ➕ 罗宋汤/忌廉汤➕主菜➕饮品➕甜品😚.🔖MENU选择好多, 有唔同嘅扒餐、小食,仲有LUNCH MENU,会抵食啲🈹.🪟佢装修好复古🤎好怀旧!有2层,不过都唔大!建议BOOK位!下层几FULL㗎🪑.🎉生日庆祝都几有FEEL,见到隔离枱都系庆祝.💡份量都多,饮品有待改善.💡SERVICE有待改善,叫咗我哋上2楼,冇STAFF,啲嘢要自己拎,连落单都要特登落返去叫佢,仲要等劲耐😂.💡有加一服务费💲-💎推介
🍴牛油多士
烘得几够!巨量牛油🧈好邪恶😈好想继续食😛
🍴龙脷柳餐(💰:188)
🍴什扒餐 (💰:222)
🍴西冷餐 (💰:192)
牛扒叫咗7成,好有牛味, 又有肉汁🐮食落几淋煎得啱啱好👍🏼
🎉生日庆祝都几有FEEL,见到隔离枱都系庆祝
💡份量都多,饮品有待改善

💡有加一服务费💲
💎推介指数: 💎💎💎