2016-02-20 1904 浏览
朋友知道有半个优惠就约我一齐试 我地被安排在餐厅外位置用餐 位置有少少迫 我地两个女仔坐 有时d人行过都会撞到 所以换著系外国人坐可能就......我地头盘分别点左田螺同尼可斯沙律 我个沙律中规中规 无咩太特别 只半熟蛋系最不错朋友个田螺卖相唔错 但无听到佢有特别赞赏 之后佢加左原价$100食ribeye (半价期间只需$50)我就食汉堡饱份ribeye 厨师煮得唔错 成数符合我地order 又唔会煎到好un 不过我个人食就唔系好食得到牛肉香味 话晒都angus beef 唔知系咪因为半价所以无用咁靓既ribeye觉得厨师技术搭救 不过连加一都少于$200 可以系金钟食到田螺同牛扒真系抵到爆 唔可以咁多要求 至于我个汉堡饱 卖相好得意 d薯条有个好似炸炉架装住 个饱份量好足 我食第1半个阵 个patty好juicy配合芝士都好好味 不过因为真系太饱 都隔住成2 3 个字先食第2半 唔知系咪太耐定我自己太饱 觉得入面块牛好干 不过呢d无得怪人用餐期间 员工人手充足 头盘同主菜间都唔会等好耐 外籍经理又会周不时问下你食物味道如何 本身好想试埋甜品架 无奈真系太饱 下次有机会再试
......
朋友个田螺卖相唔错 但无听到佢有特别赞赏