2022-04-24
我同老公喺社交平台 join 咗好多唔同嘅美食group, 其中一个我哋成日睇嘅就系生蚝group啦😜😜🦪之前见到有网友介绍呢间位于尖沙咀海旁嘅餐厅, 虽然佢位于一个旧式小小嘅商场入边, 不过因为呢间餐厅最近举办全部生蚝半价嘅promotion!!! 🤩所以由朝到晚呢间餐厅都人气鼎盛啊 💥其实今次已经系我地第二次嚟食㗎啦~~ 第一次都系上两星期的事, 话咁快又想再黎 😬😬 我哋上次每人试咗六款蚝, 好多都系size 1,Large Jumbo XL, 不过因为唔同国家嘅标准都唔同, 所以都唔可以直接比较得到, 但都系大大只就无错既啦🤗🤗 价钱大约半价黎后$30 / 只。 呢间餐厅做紧半价嘅价钱, 就算再加埋一, 其实系仲平过全箱自己买添! 但系呢个价钱已经包埋享受餐厅服务, 职员介绍, 同埋Mix 埋可以试到唔同款式嘅蚝lu ~~ 佢哋嘅午餐仲好唔错架! 百几蚊就已经有嫩嫩的羊架🐑仲有好特别超钟意亦都第二次再叫嘅烧鸭胸~~ 平时鸭胸多用于前菜或者沙律, 但呢间餐厅大大份咁烧香d 鸭胸做主菜真系好特别! Lunch Set 大概 $128-148我觉得呢间餐厅而家做promotion
之前见到有网友介绍呢间位于尖沙咀海旁嘅餐厅,
我觉得呢间餐厅而家做promotion真系不惜工本呀~ 佢再加$30已经有埋House wine, 所以即使唔食蚝嘅朋友嚟正呢度叹个午餐都好唔错。 佢仲有埋龙虾汤同埋好多芝士嘅凯撒沙律做餐汤同前菜, 真系正正正子! 😙😙😙
味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️