2022-09-15
今日谂唔到食乜嘅情况下,友人是旦碌咗阵手机,见佢哋而家做紧半价优惠,喺冇特别睇食评情况之下订咗位了。点知就出事了,同另一用半价优惠食评,同一遭遇。食物嘅份量同menu嘅相相差甚远,睇相吧。准时到,唔驶等位,直接入座,入面其实仲有位,但就摆咗我坐门口,算唔同佢纠缠,谂住快快手手食完就算。落单时,店员有主动告知用半价优惠,半价吉列炸牛扒定食要按原价另收加一。好,无问题。店员有问要唔要落小食同饮品,睇咗阵,最后冇追加嘢。水都冇比杯。好快嘢食就到,正价份定食叫咗牛舌并薄切牛,牛舌同埋薄切牛得各三片,仲要真系切到超薄果只!好力工!前菜系醋腌白萝卜,唔好食,不吃也罢。过咗阵,半价份炸牛扒定食都嚟度,见到块吉列时,眼都凸埋,得半块吉列炸牛扒。所有嘢食嘅味道都好一般,唔会难食,但好食就一定冇佢份。求其食完走算,最后埋完单,我俾张相个女店员睇,问佢其实如果正价叫,个吉列炸牛扒份量系咪都一样,佢嫌我烦咁hea答我系。是日埋单320,人均消费160。其实咁样嘅优惠不如唔好做。不会再帮衬了。完。
所有嘢食嘅味道都好一般,唔会难食,但好食就一定冇佢份。
是日埋单320,人均消费160。
其实咁样嘅优惠不如唔好做。
不会再帮衬了。
完。