2018-12-27
之前风摩一时系韩国过泥既柳家炒鸡估唔到宜家经过已经水静河飞🤷🏻♀️ 本来我地都唔系打算食佢 点知见佢有all you can eat半价 即管试吓佢同系韩国食既味道差几远😌虽然半价 All you can eat包系佢包既野食份量多到吓死你 首先先拣一个招牌铁板鸡 可配年糕(原味 芝士味 紫薯味)同牛肉,豚肉,炒饭/面 ⚠️而且 你食完系可以再追加架😖 其实2个人去要食哂成个铁板鸡都有d难度 但系除左铁板鸡之外 你仲可以拣免费任食炸鸡 或者免费任食铁板火锅😱 由于觉得再食火锅一定会饱死 所以我地都系拣炸鸡算😂 你以为完左?少年你太天真了 你仲可以免费任食佢地既前菜 沙律吧 饮品同雪糕丫😂😂真系要饿番几日先好泥食讲番味道方面 铁板鸡我地拣左柳氏家炒鸡 话有2只辣椒咁辣 但系食落都唔系好辣 比韩国食既差好远 份量好足 有大量年糕 牛肉 豚肉 鸡肉 不过就唔系好惹味 宜家好快就唔够热😕 炸鸡就有3只味 黑椒蜜糖炸鸡 柳氏家辣炸鸡 芥末蒜香牛油炸鸡 仲可以拣鸡翼/鸡腿 炸鸡都算炸得香脆 但系3只汁都唔系几好食 我地各食左一只鸡翼就无再encore 了😂 反而食下佢既沙律吧 菜都好新鲜 又可以解下
反而食下佢既沙律吧 菜都好新鲜 又可以解下腻👍🏻
食埋杯雪糕就捧住个肚走啦 总括而言 味道真系同韩国差好远 不过真系好平 份到好多 建议2个人就揾埋d朋友先好一齐食 😂