2024-11-28 785 浏览
夜晚晚想食炸鸡,除左老麦,仲有咩拣?仲有李家啊!开到凌晨5点真系大癫!上次凌晨两点几同朋友去食,入面都仲有几台客。识食梗系食佢嘅招牌「炸鸡」!我地呢次嗌咗自选半半有骨炸鸡(青辣椒蛋黄酱炸鸡跟洋葱mix辣咖哩味炸鸡)($118+113)等左15分钟先有野食,睇嚟系即叫即炸!食咗几嚿都仲系热辣辣🔥味道同鸡嘅质地都唔差,喺半夜食到咁嘅质素嘅宵夜,都真系冇得弹啦。我同朋友都一致大推青辣椒蛋黄酱炸鸡跟洋葱,有少少洋葱嘅辣,但系劲frrsh,可以综合炸鸡嘅油腻,食到最尾都唔滞😋(静鸡鸡话你知,蛋黄酱系可以额外再fill!唔洗担心食到后面啲鸡冇酱)我地仲嗌咗个韩式鱼子汤($198)呢个简直系解救神器,饮完暖笠笠劲舒服。不过唔食得辣嘅朋友仔就要注意啦,呢款汤比想像中要辣好多,同平时嘅中辣差唔多。夜妈妈喺附近饮完酒嘅朋友仔下次不妨嚟呢到食埋个宵夜先走~
夜晚晚想食炸鸡,除左老麦,仲有咩拣?
仲有李家啊!开到凌晨5点真系大癫!

我地仲嗌咗个韩式鱼子汤($198)
呢个简直系解救神器,饮完暖笠笠劲舒服。

夜妈妈喺附近饮完酒嘅朋友仔下次不妨嚟呢到食埋个宵夜先走~