2021-11-25 122 浏览
呢间系半山新开嘅𝗽𝘂𝗯✨除咗有酒饮之外 仲提供多国菜😚因为唔太钟意饮酒 𠮶日就谂住去试佢地嘅𝗺𝗼𝗰𝗸𝘁𝗮𝗶𝗹 但原来𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵系冇嘅 大家要留意番👀.📌𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗕𝗿𝗲𝗮𝘀𝘁 $118佢地3 𝗰𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲 𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵 𝘀𝗲𝘁比较抵食 $88有前菜+𝗺𝗮𝗶𝗻+甜品同饮品😛不过𠮶日去我就嗌咗佢地啲𝗺𝗮𝗶𝗻 𝗰𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲😎鸡胸肉超厚好大块 入面仲酿满水牛芝士,菠菜,蘑菇🥰鸡胸煎得好香 咁当然冇即食鸡胸咁嫩滑 口感都唔算太鞋太干🐔好钟意佢内馅好丰富 夹埋一齐食完全唔会𝗱𝗿𝘆😌佢底下面有劲多蓝芝士酱 咸香味十足💙不过都真系几重口味 好彩个鸡胸味调味唔浓 可以𝗯𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲番😝旁边仲有炒杂菜同𝘀𝘁𝗲𝗮𝗸 𝗳𝗿𝗶𝗲𝘀😈杂菜都几丰富 唔会好似平时咁得啲椰菜红萝卜🥕薯条净系用咗少少盐嚟调味 炸得都唔算太脆🍟除咗啲蓝芝士酱 整体味道都比较清 几健康嘅感觉🌱佢就开喺247隔离 做完𝗴𝘆𝗺去食都唔错😚.📌𝗨𝗦𝗗𝗔 𝗔𝗻𝗴𝘂𝘀 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗠𝗼𝘇𝘇𝗮𝗿𝗲𝗹𝗹𝗮 $128呢个汉堡包一上枱 劲兴奋 块汉堡扒真系超大块🍔不过…直啲讲…佢都系食过最难食嘅汉堡扒🥺虽然好大块 但

📌𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗕𝗿𝗲𝗮𝘀𝘁 $118
𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻  𝗕𝗿𝗲𝗮𝘀𝘁

呢个汉堡包一上枱 劲兴奋 块汉堡扒真系超大块🍔不过…直啲讲…佢都系食过最难食嘅汉堡扒🥺虽然好大块 但佢冇牛味冇肉汁 食落系一块几有弹性嘅扒😔不过可能员工系印度人 唔食牛?所以会钟意啲冇乜牛味嘅野?🇮🇳唔理块牛 个包系好食嘅😋用咗牛油烘过 面头够脆 包体松软又带微微甜味🧈入面仲有好多酸果,洋葱,蕃茄,青瓜,生菜 都几清新✨𝗺𝗲𝗻𝘂冇讲错 佢真系有大量嘅水牛芝士🧀但系天气冻~好快就变咗一旧硬嘅芝 冇软绵绵拉丝嘅口感🙈

📌𝗜𝗟𝗟𝗬 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲 $35
📌𝗛𝗼𝘁 𝗠𝗮𝘀𝗮𝗹𝗮 𝗧𝗲𝗮 $25
两杯都正常普通~不过呢到嘅印度奶茶姜味比较出 同平时𠮶啲香料味重嘅唔同😆冬天饮都唔错🥰
𝗗𝗿𝗶𝗻𝗸𝘀

𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻  𝗕𝗿𝗲𝗮𝘀𝘁