2024-03-27
系半山呀🏔️不过系Donki搭电梯,一直搭,搭到最顶就可以了,都唔洗点行🤣🐣🥐 Crispy Gee $145劲打卡item📸📸 佢个base可以拣croffle或者sourdough,我依个拣咗croffle😜croffle就即系牛角包🥐放入窝夫机压扁🤣 水波蛋煮得好好,中间蛋黄仲系好流心,啲蛋黄流晒出嚟,好正🥹🥹炸鸡劲好味!炸皮唔算好厚,但炸到劲脆口,同埋佢啲炸皮都有调味😋😋鸡肉好滑,岩岩好,又岩厚身👍🏻👍🏻🐟🍞 Simon Egg Sourdough $128可能系我见过最足料嘅烟三文鱼sourdough🥹🥹 啲simon多到癫,盖满咗成个面,水波蛋都有两只咁多🥚🥚劲满足!🍹🍹Lychee Tango $65推介smoothies!!!饮得出系真材真料,一啲人工味都冇👍🏻好清新,唔会太甜,不过荔枝味唔算好劲,香蕉味劲啲🍌🧊🧊 Iced Taro Latte $49
🐣🥐 Crispy Gee $145
劲打卡item📸📸