2014-08-15 379 浏览
般含道麦当劳系学生嘅天堂同地狱。唔计啲工人姐姐,大部分顾客都系附近嘅中学生同港大学生。天堂嘅地方系尼间麦当劳出名快。相比其他地方嘅麦当劳,佢嘅效率极高。即使中学午餐繁忙时间,等候时间都唔会太耐。除此以外,开24小时嘅麦当劳系唔少大学生宵夜嘅胜地。半山基本上唔会有餐厅开咁夜,尼间麦当劳于是成为大学生夜晚医肚嘅地方。地狱嘅地方系尼间麦当劳嘅食物并唔系太好。虽然间间麦当劳嘅食物都差唔多,不过食得多就自然分得出高低,而般含道尼间就相对无咁好。除此以外,尼间麦当劳用餐嘅地方系系地下,所以经常收唔倒电话或数据。尼间麦当劳亦都比较逼,做得唔系太舒服。食物方面,我只可以推荐佢嘅猪柳蛋扭扭粉早餐。同其他麦当劳一样,老麦早餐系最出色嘅

3 分钟 (外卖自取)