今日走到中环半山竟然发掘一间好有Feel既Cafe🖤位置真系好隐世🤣装修已纯黑嘅工业风为主感觉好有性格😎 宠物Friendly之余仲可以搬开放式咁对住内街饮啡好Chill🌲食物同咖啡质素都好高质值得一试😛⭐️ Grilled Portobello and Burrata Cheese 🍞Sourdough Toast有麦香🌾 Portobello同埋Burrata Cheese保留咗食物嘅原味配搭好清新特别额外加左一份Avocado感觉好Fresh💚⭐️ Aglio Olio 🌶️蒜油炒意粉简单调味但系好正宗🧄感觉好香口大虾用料都好丰富🦐特别加咗套餐餐汤都好有诚意用椰菜花蓉打成🥦口感好Creamy⭐️ Dirty ☕️套餐仲拣咗杯咖啡🤎牛奶同咖啡嘅比例啱啱好口味好平衡🍼⭐️ Basque Cheesecake 🍰重点推介必试呢个巴斯克芝士蛋糕🥰 先讲口感流心度啱啱好唔会Raw到好似食Cake Batter 咁😅 黑芝麻嘅味道好浓郁但系唔会太重🥜保持左幼滑度配搭好有创意

⭐️ Aglio Olio 🌶️
Dirty