2022-11-06 67 浏览
一向好钟意猫猫嘅我屋企唔俾养,唯有去下猫cafe做下半日猫奴啦😝入去之前都非常讲求卫生,一系就要除鞋,一系就要着鞋套先可以入去,仲有一个好高科技嘅自动着鞋套机,好方便!一入到去就见到好多只猫猫,只只都非常可爱!而且入边亦都放咗啲玩具可以俾我哋客人同猫猫一齐玩,见到佢哋咁可爱嘅样真系好治愈☺️☺️☺️☺️啲猫猫亦都好活泼,都好肯同人玩,甚至会跳上张枱度!所以职员都话如果上左野食,就要叫番佢哋落枱喇🤣唔系啲为食猫真系会偷食!食物方面我哋叫咗个冬阴功炖鸡意粉同蘑菇白汁意粉,蘑菇白汁意粉就正常发挥,但冬阴功炖鸡意粉就有惊喜,辣辣地几惹味😋饮品方面就叫咗杯flat white同埋伯爵奶茶,喺Cafe食到呢个质素真系相当唔错!不过黎呢间餐厅嘅重点当然系同猫猫玩啦!职员亦都会同我哋讲每只猫有咩特点,可以点样同佢哋玩,呢度有得食又有得玩猫又有得打卡👍🏻👍🏻正呀!