2021-03-23
我一直在想炸鸡可以叫外卖吗?送到呢啲闷气会否令只鸡都唔脆喇? 但呢个已经唔系我要担心嘅事情。原味炸鸡配甜味蒜头炸鸡一只 $191,送到来,只鸡好似严重营养不良咁。谂住可能只鸡好滑呢,通常呢啲细鸡肉质比较嫩滑, 点知又嚡又干点食呀。 其实炸鸡都可以好juicy ,但佢唔识炸啰 。原味鸡配honey mustard 酱,正常味。 甜味蒜头鸡完全冇蒜头味㖞。 大家唔需要因为佢系蒜头味而点佢,因为真系无 garlic 味。佢个sweet garlic 酱非常甜非常稠,好似麦芽糖质地咁,仲包到只鸡冚一冚,得个甜, 做乜将只炸鸡搞到咁啫?芝士辣炒年糕$74,芝士系真系多,呢点要赞。 个甜辣味几好食, 甜辣适中,但系年糕得十嚿? 分量少得可怜 ,鱼饼好似浸咗好耐,淋到好恐怖 。好似小时候食7-11浸咗好耐, 胀到就嚟爆炸𠮶啲鱼蛋咁。Tuna kimbap $54, 第一个感觉系点解会咁松散 ?? 夹一嚿出嚟,跌晒啲料 。 吞拿鱼嘅比例极少,而且吞拿鱼𠮶个沙律汁唔够, 冇乜味 。kimbap 好干, 为咗掩饰佢太干,佢喺紫菜面加咗好多油 。食到成口油好奇怪。呢间餐厅,我觉得佢每样都做少少,差少少。
呢间餐厅,我觉得佢每样都做少少,差少少。