2015-07-27 424 浏览
之前都听闻呢个半熟Cake几美味吸引,但之前经过几次都系好多人系到买紧,但本人从未试过半熟蛋糕,信心又吾太,但见到价钱又吾贵,所以买黎Try Try,又真系几吾差几好味。店员向我地推介原味,而且第一次试新野买原味系放心好多。其实选择的味道都有好多蜂蜜抹茶士多啤梨朱古力等等。店员叮嘱记得要把蛋糕放冰柜,然后吃次前15分钟再拎出来解冻,太约10分钟左右开始有流心的出现。蛋糕盒都有教学架!而且个盒都几靓⋯⋯包蛋糕既时候店员都会问一问回家需都几耐, 按照吾同既时间时放多少干冰保冷!而且盒内附上了纸碟,非常之好。一切开蛋糕就流出来蜜糖,每一啖都有好浓嘅蜜糖味,口感好特别,蛋糕顶层烟韧,中间食落有少少湿湿地,而且好松软。

蜂蜜
抹茶
士多啤梨
朱古力等等。
2015-06-23
3 分钟 (外卖自取)