2024-09-23
🔶🔷🔶食物质素有惊喜 半酒店格调餐厅🔷🔶🔷⬇️睇内文食评同地址啦⬇️。‼️Follow me @pig_g_pig 睇多d食玩买资讯‼️👍🏻 有你地嘅Like & Share 系我继续出Post嘅动力喔。厚福街超多野食,有好多仲匿埋左系上楼,蓝马系其中一栋有唔少餐厅嘅大厦。今次呢间餐厅有室内室外,室外感觉好chill,同朋友饮下野食下野容乜易就过一晚。彩虹虾沙律($128)同个名一样,各种食材色彩缤纷,有烧大虾、椰菜花、沙律菜、苹果、车厘茄、粟米,营养丰富又健康。松露蛋白茶树菇($108)第一次食呢款咁特别嘅小食,炸左嘅茶树菇,加埋松露香,好适合送酒饮,食到停唔到口。咸蛋黄单骨鸡翼($88)又系一味送酒良品,单骨鸡翼易handle好多,唔洗食鸡翼食到个样核核突。冬阴功海鲜扁意粉($128)冬阴功味煮到入晒意粉入面,海鲜都好新鲜。📍aga Restaurant & Bar (尖沙咀)尖沙咀厚福街12-12A号蓝马商业大厦5楼。@aga.restaurant 。#gpigtst
🔶🔷🔶食物质素有惊喜 半酒店格调餐厅🔷🔶🔷
⬇️睇内文食评同地址啦⬇️
。
彩虹虾沙律($128)
。
松露蛋白茶树菇($108)
。
咸蛋黄单骨鸡翼($88)
。
冬阴功海鲜扁意粉($128)
冬阴功味煮到入晒意粉入面,海鲜都好新鲜
。
📍aga Restaurant & Bar (尖沙咀)
尖沙咀厚福街12-12A号蓝马商业大厦5楼
@aga.restaurant