2022-05-16
#华丽公主cafe# #欧式风格#今日同朋友去左Emax揾好西食😆经过一间华丽公主cafe 就被佢吸引住啦🤪作为一个港女嘅我,当然梗系九秒九衡入咗去打卡😍个门面好有小清新嘅感觉😊一入到去见到个装修真系 “哗”左一声🫡真系好靓😍d水晶灯令到间餐厅更加华丽😍个餐牌好有心思,以公主👸系列作为设计😍真系别出心裁😘一个赞字👍餐厅有不同选择,有意粉🍝,有牛扒,有鱼等等🤪任君选择😚而且午餐都系几抵食🤪百几蚊又有餐单又有主食又有饮品😌我哋唔系好想食太多淀粉质嘅嘢,所以我哋都系叫左d 少淀粉质类嘅野1.慢烤加拿大保湿猪肉眼配樱桃沙律酱 -$110块猪肉眼真系好大块,而且煎得好香口,肉质好淋而且好juicy 😁酱汁好特别😍甜甜地酸酸地加埋猪眼肉一齐食🥰一啲都唔会油腻仲有好多配菜😍底下有一大嚿薯蓉😛2. 刁草香蒜牛油🧈焗鲷鱼配南瓜薯蓉块鲷鱼焗得好香口,周围都系脆口😍外脆内软😍加埋香蒜牛油一齐简直系一个夹字我哋食咗咁多嘢🤣当然梗系叫啲花茶饮下左边系蔓越莓玫瑰绿茶,右边系柠檬百香果两个花茶好够味,好清新😍
餐厅有不同选择,有意粉🍝,有牛扒,有鱼等等🤪任君选择😚
而且午餐都系几抵食🤪百几蚊又有餐单又有主食又有饮品😌
1.慢烤加拿大保湿猪肉眼配樱桃沙律酱 -$110
仲有好多配菜😍底下有一大嚿薯蓉😛
2. 刁草香蒜牛油🧈焗鲷鱼配南瓜薯蓉
我哋食咗咁多嘢🤣当然梗系叫啲花茶饮下
左边系蔓越莓玫瑰绿茶,右边系柠檬百香果
两个花茶好够味,好清新😍