2018-05-26
闻到好香好香嘅味道,抬头一望,台式夜市嘅小食,紧系试下啦问老板整紧咩咁香,佢话系和牛粒,点咗炒和牛粒、蒜蓉焗蚝、芝士鸡扒、花枝丸、芋圆豆花得𠮶几个人,等咗25分钟!!!!!!! 傻的吗和牛粒: 极度失望! 30蚊得5粒极细嘅! 仲有几条洋葱,成碗嘢少得可怜,喂,想怄成本,唔舍得俾牛,都俾多d洋葱丫! 食落去同闻落去都同头先闻到嘅唔似。牛肯定唔系和牛,炒。到干干地老老地,唔易咬开蚝: 佢用手掂我只蚝。我明个壳唔系食落肚嘅,但唔好用手掂我嘅嘢食啊… 唔系基本吗? 蒜蓉好好食,粒蚝好细粒,点解个壳咁正常,粒蚝咁细粒? 1份3只,全部3只都系咁细,唔系巧合㖞。同埋粒蚝无味嘅芝士鸡扒: 唯一一样唔系令人 😭嘅嘢食。但佢应该同我屋企楼下向同一间供应商攞货,而佢卖28,我屋企𠮶边卖18…花枝丸: 成口粉,劣质丸,随便喺街市买都好过佢。但无可否认佢d味粉好香好惹味,真系台湾味道。16蚊5粒又唔贵嘅。芋圆豆花: 恶心!!!!豆腐花唔系自制,系交货嘅,一食就食得出,唔够滑,石膏味重。芋圆外面热个心冻嘅。食咗一啖成碗丢咗。大嗱嗱28蚊。重括嚟讲系唔用心,求其嘅店。点解咁求其都等咁耐?
得𠮶几个人,等咗25分钟!!!!!!! 傻的吗
重括嚟讲系唔用心,求其嘅店。点解咁求其都等咁耐?