2019-08-07
同朋友仔行完D2 place见楼下间餐厅🍴几靓咁,就落去望下餐牌,比日本梳乎厘班戟个介绍牌吸引就入左去试💦👉🏻黑松露野菌意大利饭 $168呢个意大利饭类似烩饭,食落系比较多酱汁嘅感觉,似细个食糊仔感觉,好采用嘅饭粒比较大粒可以有少少咬口,但系味道上就芝士还芝士黑松露还黑松露咁🧐对我尼讲比较...难入口❤️👉🏻日式梳乎厘班戟 $108😋呢个真系不得不赞,绝对系主角,做到梳乎厘班戟嘅空气感之余,有温暖温度同软棉棉口感,配搭云呢嗱雪糕冰火交融更加好味😍🥰番唔到转头📷➕👉🏻Double Trouble $98其实冇写太清楚系咩尼,就咁颜色都估唔到,类似波子汽水加左奶加左cream嘅味道,可能太多奶味关系比较易腻,但系外观上的确系可以令客人感觉愉快,我同姊妹为呢杯嘢都影唔少相整体而言,呢到嘅环境同风格有异国风味,楼底又够高,设计得偏休闲欧陆感,适合朋友仔或者情侣倾计/淡心,但食物水准属中等,建议食甜品还可,而服务属一般,人手有唔够情况,希望之后可以改善🙋🏻♀️俾多啲机会唔同食店,只要乐意比机会,通常进步空间可以好大,时日有加会愈做愈好,香港人太健忘急速,对一般评价或要等既食店都唔会返转头,相信大家
💦👉🏻黑松露野菌意大利饭 $168
❤️👉🏻日式梳乎厘班戟 $108
📷➕👉🏻Double Trouble $98
🙋🏻♀️俾多啲机会唔同食店,只要乐意比机会,通常进步空间可以好大,时日有加会愈做愈好,香港人太健忘急速,对一般评价或要等既食店都唔会返转头,相信大家可抱着支持本地食店想法,成长对每间餐厅都十分重要,请一齐多一分抱容之心❤️。👍🏻