2014-07-17 1296 浏览
今日出到来TST想试下新野,见到咁多间店都唔洗排队系唯一呢间要排,走去睇下个菜单,见到又几有创意,咁就系好奇心推使下走左去排,睇下有几好食啦!点左菜唔到10分中就有菜上,速度非常惊人!!第一道系密瓜鸡汤。很抱歉,因卖相平平无其,所以唔影啦。一入口!哇!!哇!!原以为密瓜清甜鸡味鲜甜会系一流配合,不过可能呢排因为天气太热,贴心嘅厨师知道客人流得汗多要补充盐份,所以大量咁放。不过饮多2啖后觉得条"利"嗱嗱地。。第二道菜士多啤利盒真系超级香,未入口见到都开胃!呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!!!!!一放入口真系不得了!!!味道浓到。。。有啲难以接受。。。可能周未个厨太忙,所以直接用大量士多啤利果占去调味,令到成道菜只食到一堆甜味同酸味。第三道菜都好靓~ 一放入口。。。好明显又系出自贴心嘅厨师手。只系食块金华火腿都番本,厚到呢!差啲咬唔郁!咸到条"利"直头系嗱。其实唔理味道,呢到都系一口好地方,环境好,菜式靓,上菜快,价钱尚算合理,杯茶又唔错!当你想试特别菜式,咁我会向你推介呢到!起码都睇得丫嘛!

点左菜唔到10分中就有菜上,速度非常惊人!!

第一道系密瓜鸡汤。很抱歉,因卖相平平无其,所以唔影啦。
一入口!哇!!哇!!

第二道菜士多啤利盒
真系超级香,未入口见到都开胃!
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!!!!!一放入口真系不得了!!!

味道浓到。。。有啲难以接受。。。
只系食块金华火腿都番本,厚到呢!差啲咬唔郁!
咸到条"利"直头系嗱。

当你想试特别菜式,咁我会向你推介呢到!起码都睇得丫嘛!