2022-06-24 53 浏览
(⋈◍>◡<◍)。✧♡(⋈◍>◡<◍)。✧♡(⋈◍>◡<◍)。✧♡芝士鸡扒muffin 配yogurt bowl🤩今日公司比同事激到死,成肚气🤬,搞到食饭都冇心情,冇咩胃口,5想食太多嘢,饭更加5好,未食都饱。 但系5食lunch,一阵又点对住啲同事。去到Trois Cafe 咁我就问下店员有咩好介绍,店员好有礼貌,所以今日照店员介绍ORDER咗个muffin。店员嘅服务态度👍🏻,令我嘅心情愉快咗,再加上店嘅环境好舒服,等餐都等得好开心😻。一打开,就见到红红绿绿 嘅 muffin🧁,即刻有番食欲。个卖相劲吸引,红红绿绿。食落去牛油果好香,🤭奶油般嘅质感,味道鲜美,似乳酪,有核桃嘅香味,好新鲜。芝士🧀5会好腻,反而令muffin有更多层次,鸡扒5系原件上,所以食起黎好方便,女仔5会食到成身都系。(⋈◍>◡<◍)。✧♡(⋈◍>◡<◍)。✧♡(⋈◍>◡<◍)。✧♡

芝士鸡扒muffin 配yogurt bowl🤩