2019-01-21 358 浏览
湄南下午茶将军澳,原来系好多选择,连锁店真系真系多到数都数唔晒, 一条巷仔可以有几间,食物连锁店,咁我哋行到呢一间湄南越南菜馆,就可以食个下午饭 ,好简单㗎!呢间就系因为唔使攞,唔使去排队,有人送餐到面前,隔离大机构都要排下队,仲要买一次。攞餐一次,排两次添重要畀钱先。 真系唔做啲快餐文化。返嚟讲返我都系照返个焗咖哩牛腩蕃茄饭 ,朋友叫咗个 扎肉虾饼檬金边粉 ,食落真系唔错 ,起码只系食咗啲好食嘅嘢,食物味道你话好出色,咁就唔系啦!话佢错佢又冇乜点错!已经系应该有嘅标准,咖啡奶茶就呢度偏偏,有咖啡冇奶茶, 加片柠檬嘅茶又有㖞,咖啡要加柠檬佢又唔畀你㖞,饮下午茶食完咁就算啦!
湄南