2024-10-18 1217 浏览
今日早咗,4点几经过见到好多学生食紧,就去另一边食晚餐炒小菜炸猪手先,食到好热气,出嚟食返个白汁冰,好彩都冇人排,即刻买返个白汁芒果汁西米 有埋芒果肉。拎到返屋企都仲冻,个底好多一片片嘅碎冰,应该就系白汁冰,食落好得意仲好够冻,系芒果汁唔够多,争少少芒果味,芒果粒唔够熟,都比较淡口,唔使排队食一次都OK。不过好奇怪,买嘢嘅老板无论男女都好唔愿做咁,其实又冇人排队又唔忙,点解面口会咁嘅!食甜品我都系想开心😊顺便排埋隔离鸡蛋仔,排成日10几人,闻到嘅味好香,但系食入口就只系正正常常,但系老板娘就好健谈,话好攰好辛苦,就算好忙都不忘招呼同熟客倾计,我呢啲生口面佢都倾两句。专业!

2024-10-18
3 分钟 (外卖自取)
  • 白汁芒汁西米