2024-07-28
店名: 绍香园 X 南本草地址: 佐敦弥敦道345号永安九龙中心地库FB1号舖佐敦站B1出口,行5分钟环境: 外卖价钱: 4/5味道: 4/5呢排见到有间新开凉茶x咖啡茶饮☕️嘅舖头,行过就想试吓,仲见到有好多烘焙产品。望落去细细件好吸引🤩云泡开心果坚果奶拿铁❤️❤️❤️❤️$39呢排见到有好多开心果产品,见到呢一个十分之吸引🥰,店员仲话呢一款开心果拿铁好畅销1️⃣,绝对要一试。饮落有一阵阵开心果味,上面有奶盖配上开心果碎。而且系用坚果奶代替牛奶🥛,感觉上比较健康😍手摇白桃粒粒栀子花茶❤️❤️❤️❤️❤️$32呢呢个白桃茶饮落去好清新,而且亦都有好多白桃粒粒🍑唔单止有得饮仲可以边咬边食,亦都唔会过甜呢款比较推荐😗朱古力扁可颂❤️❤️❤️❤️❤️$35咬落去好香脆,而且仲可以见到入面一层一层。呢款亦都系近排好热门嘅甜品,朱古力味🍫亦都唔会过甜,可以一试🫶🏻美式软心曲奇(花生酱)❤️❤️❤️❤️$28呢款系偏软嘅曲奇饼🍪,花生味香浓🥜。食落去亦都唔会觉得好滞,配上花茶,绝对系下午茶首选
地址: 佐敦弥敦道345号永安九龙中心地库FB1号舖
佐敦站B1出口,行5分钟