2022-12-02同朋友去咗长沙湾揾食😍见到间苏山鸡饭就入去试吓🥳装修马来西亚风格仲几新净🇲🇾主打食走地鸡同海南鸡🐓平日晚市时间,都几多客人☺️店员安排我哋坐四人卡位4️⃣可用手机落单📲我哋点了,丰盛海南鸡饭,128蚊份套餐,包有半只海南鸡,肉骨茶,油饭,鸡皮微黄表面滑溜溜,下面啲鸡肉有光泽,食落去好嫩滑弹牙,配埋酱汁有三款,有豉油,姜蓉和辣椒酱海南鸡更好味,油饭食得到有斑兰嘅香味,同埋每粒饭都吸收到鸡油味道,肉骨茶足料,入口胡椒味,之后就有清甜感觉,成个套餐好丰富,必食推介😍👍🏻🐓龙虾叻沙掺掺,118蚊碟,叻沙超足料,有半只嘅龙虾,豆卜,鱼片,鱼蛋,龙虾,芽菜,通菜,龙虾肉质几实净,劲多鲜甜嘅虾膏,汤底椰香十足浓厚,有少少微辣,油面几弹牙,龙虾叻沙食完好满足😍🦞脆炸凤尾虾春卷,32蚊份,有四大件春卷,一炸得好酥脆,每啖都外脆内软,唔洗点任何酱汁都好食了😁仙草椰奶冰,18蚊杯(跟餐价)食落仙草味系浓,椰奶唔算好甜☺️涷恐龙美禄,18蚊杯(跟餐价)好多美禄粉系面,几甜小朋友最爱😍整体环境好干净,坐得几舒服☺️服务好有礼,会主动同顾客交流😍食物份量多,味道几好食,会再帮衬 @sik6faan6 试
2022-12-02

同朋友去咗长沙湾揾食😍
见到间苏山鸡饭就入去试吓🥳
装修马来西亚风格仲几新净🇲🇾
主打食走地鸡同海南鸡🐓
平日晚市时间,都几多客人☺️
店员安排我哋坐四人卡位4️⃣
可用手机落单📲

整体环境好干净,坐得几舒服☺️
服务好有礼,会主动同顾客交流😍
食物份量多,味道几好食,会再帮衬 @sik6faan6 试吓走地鸡🐓🥳

#苏山鸡饭
#丰盛海南鸡饭