2020-10-13 127 浏览
放假同朋友去中环食Lunch,黎到位于嘉咸街新开既南美式餐厅,餐厅好有外国风格,隔离系La Vina,地点唔算大,主要做外卖生意,店舖主打烟熏肉、Detroit-style pizza、三文治Corvette ($98)Detroit-style既特色就系长方型pizza,而smoke & barrels就系可爱既方型pizza,一共有六款,我拣左呢款大虾pizza,配意大利蕃茄酱、大虾、芦笋、Mascarpone cheese,个边同饼底烤得焦脆,中间口感松软,好味Espresso BBQ Duroc baby back rib - half ($178)用左自家制既BBQ酱去烤,烤得好腍好入味,另外亦都有3款bbq酱配黎食,中意Kansas City个款辣辣地好惹味!食得辣既朋友可以试埋士拉差个款🌶更加香辣!店内有自己既电子烟熏器亦有多款包装好既熏肉俾客人买走同埋4款自家制既bbq酱都有樽装,可以买返屋企配烟熏肉食

Corvette ($98)

辣辣地好惹味!食得辣既朋友可以试埋士拉差个款🌶更加香辣!

店内有自己既电子烟熏器

亦有多款包装好既熏肉俾客人买走