2021-10-01
之前嚟过南丰纱厂一次,不过weekend实在太热闹,想揾地方食野都难,今次拣平日夜晚嚟,感觉舒服好多,连打卡都易d*香蒜辣椒青口意粉$108*真材实料,劲多辣椒伴碟,食落比想像中辣,又几过瘾,平时食厌左汁底嘅意粉可以试下呢个😋*中东式羊肉薄饼 $128*一上台已经闻到阵羊肉嘅香膻味,薄饼嘅质感唔似平日食个d pizza,比较软身*雪糕布朗朱古力球 $88*呢个波波入面有雪糕同brownie,本身系密封左,要倒d暖暖地嘅红桑莓汁整溶佢,个汁酸酸地,捞埋朱古力同雪糕食好正又好好玩😍*特浓咖啡配雪糕 $52*好多时食西餐都想最尾饮杯咖啡,但太夜又怕饮完眼光光,拣返个Affogato就岩哂喇,慢慢倒d espresso入去感觉好治愈,溶左嘅雪糕加espresso真系几好饮🤤*Ocean Blue $42*个蓝色劲靓,饮落又唔会太甜,有好多粒蓝莓,打卡一流🥰*Summer Red $42*粒粒士多啤梨都雪到变左冰,加落杯野度冻得黎又唔怕沟淡哂,等佢慢慢溶化最后重可以食埋佢🥳
*香蒜辣椒青口意粉$108*
*中东式羊肉薄饼 $128*
*雪糕布朗朱古力球 $88*
*特浓咖啡配雪糕 $52*
*Ocean Blue $42*
个蓝色劲靓,饮落又唔会太甜,有好多粒蓝莓,打卡一流🥰
*Summer Red $42*