平日晚估唔到都几多人,想坐独立卡位都要睇吓运气,发现有下午茶餐牌真系几抵食,可惜今次只能食晚餐先~生牛肉牛肉丸汤河粉 $82牛肉丸系一口size,食落好方便😂而且咬落都juicy有啲似振兴嘅感觉,牛肉片唔韧份量都多,属中上水平香茅猪扒汤河粉 $72猪扒意外地大份,同碟猪颈肉差唔多size,咬落juicy,外面微脆,调味都重配埋清清地嘅河粉夹住食就岩岩好,呢个CP值高~会安猪颈肉 $90厚切大大片肉质都keep到淋,不过小食来说都唔算平😂马拉盏通菜 $78辣辣地炒得几惹味,捞饭就正了总结:整体算系中上水平嘅越南菜,质素对得住价钱,大家可以一试~地址:沙田横壆街1-15号好运中心3楼3007号舖评分(5⭐️为最高):环境:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️如果喜欢我地嘅餐厅食野情报就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

生牛肉牛肉丸汤河粉 $82

香茅猪扒汤河粉 $72

会安猪颈肉 $90
厚切大大片肉质都keep到淋,不过小食来说都唔算平😂

马拉盏通菜 $78
辣辣地炒得几惹味,捞饭就正了

地址:沙田横壆街1-15号好运中心3楼3007号舖

评分(5⭐️为最高):