2021-08-16 177 浏览
观塘工厦向来是卧虎藏龙之地,成日都会有好多好嘢食,而且价钱非常合理,一定揾到心水之选!🤣🤣🤣今次就去咗Bro‘s Cuisine,工厦价钱,就可以吃到酒店级出品❤️❤️真系冇得输!而且这里的装修不差,以木制家具为主,加上光猛射灯,以及一个很大的开放式厨房!!试咗佢嘅牛肝菌忌廉汁意大利粉$148同埋蟹肉云吞配黑松露忌廉汁 $68。首先佢哋两个嘅价钱都好合理。呢间餐厅厨师以前喺酒店度做厨的。但价钱竟然可以做到咁平民真系好有良心👍🏻呢个牛肝菌忌廉汁意大利粉好香浓,呢个汁本身就已经好吸引,好香嘅忌廉味再加埋啲牛肝菌一齐食好夹!而且呢个意大利粉软硬适中,依然可以保持弹牙爽口值得一赞!!另外就系呢个蟹肉云吞配黑松露忌廉汁,我想讲真系超级好食!呢个蟹肉云吞入面好香嘅蟹肉汁,而且加埋呢个黑松露真系无敌组合!本身呢个黑松露汁一上台已经闻到好香嘅黑松露味,钟意食黑松露嘅一定要试吓!真材实料而且份量很多,系好值得被推介嘅餐厅😀👍🏻

2021-05-23