2020-01-06 244 浏览
成日想去重庆大厦食咖哩因为之前有一位印度嘅厨师推介我哋去重庆大厦食咖哩 今日行一夜晚终于去到重庆7e咖哩度食, 地点唔难去 因为去到楼下会有一有职员带你去到餐厅门口非常贴心的服务哦。二人行 可能今日仲早去到餐厅 不需要等位去到就有位。叫咗咖哩鱼 同咖哩鸡 再加个胡椒脆饼,再加naan bread,bread onion rings,同椰子汁。咖哩非常重椰香椰汁味道 唔辣 适合 一家大细男女老幼 。再加埋 软熟既naan bread非常正。Onion rings 非常脆 粉浆不会太厚, 十分香口,真系好正。前菜嘅胡椒饼加埋薄荷汁 绝配。而且价钱不会太贵小食大概是四至五十蚊左右。 咖哩大概六七十蚊就有交易。简直系经济实惠。而且啲staff 非常有礼貌耐心推介食物 给顾客 值得一赞。
二人行 可能今日仲早去到餐厅 不需要等位去到就有位。
前菜嘅胡椒饼加埋薄荷汁 绝配。
简直系经济实惠。