2024-04-26 19 浏览
我哋今次嚟到一间位于佐敦、柯士甸一带嘅特色餐厅🍴。舖头主打嘅系特色fusion菜,而且菜系亦都好特别🌏,系西式fusion印度料理🇮🇳,环境同埋餐具又有印度风格,亦都有酒吧feel🍷。.🍝蚬肉扁意粉($135)意粉有口感,而且调味亦都有中西融合嘅特色🌟,除咗蒜香味之外,亦都有够晒刺激嘅辣椒香辣味🌶️。蚬肉嘅份量够晒多,超级澎湃🌊,基本上一路食,每一啖都配到几只蚬!.🥘马萨烤鸡腿($115)咖喱嘅味道接近香港、东亚嘅口味👅,有啲似日式咖喱,带一啲甜味🍬,同埋鸡肉嘅肉质唔错。呢款味道香浓嘅酱,就梗系要叫埋其他主食夹埋一齐食啦♨️。.🫓蒜蓉烤饼($30)要配埋咖喱,最适合就系好有印度风情嘅烤饼🇮🇳。我哋拣咗蒜蓉味,烤饼除咗焗香咗之外,上面都有好多蒜油🧄,令到食落感觉又邪恶又香口,配埋咖喱酱好夹😆。
🍝蚬肉扁意粉($135)
🥘马萨烤鸡腿($115)
🫓蒜蓉烤饼($30)
2024-04-22