餐厅: VEDA Café & Bar
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-09-05 563 浏览
再一次嚟到呢间餐厅同朋友一齐食印度式素菜Dosa -Arugula, Avocado, Feta, and Sun-Dried Tomato 餐厅一共有五款Dosa脆脆米饼夹住唔同嘅馅料,我哋拣咗牛油果沙律,配有火箭菜,干蕃茄,另外佢仲有个酱料俾我哋点,点埋酱料少少酸酸地,更加好食,呢一个大推,我哋都好钟意。Roasted Cauliflower and Brussels Sprouts呢个沙律好食指数都有四粒星底部全部都系鹰嘴豆酱,钟意食鹰嘴豆嘅朋友呢个沙律啱晒,另外佢应该加咗少少橄榄油,碎芝士同碎杏仁做点缀,口感更加丰富。Gunpowder Idli呢个其实系印度式蒸米饼见到Menu佢写住有椰子酱调味,但系可能我哋点咗酱料,都唔系好食得出有椰子味,呢个口感有啲似薯仔,但系卖相就有啲似潮式炸鱼片头,不过食落就真系冇咩味,如果唔点酱,就完全系冇味道咁滞,所以呢个可以唔使试,未去到难食,但系可以留肚食其他嘢。已经唔止一次呢间餐厅,一直都放喺fav list环境都OK,不过枱同枱之间就比较少距离都会听到隔离讲嘢㗎但系啲职员好友善,同朋友喺度食嘢可以过到一个愉快嘅下午
再一次嚟到呢间餐厅
同朋友一齐食印度式素菜

餐厅一共有五款Dosa

呢个沙律好食指数都有四粒星

Gunpowder Idli

呢个其实系印度式蒸米饼

已经唔止一次呢间餐厅,一直都放喺fav list
环境都OK,不过枱同枱之间就比较少距离
都会听到隔离讲嘢㗎
但系啲职员好友善,同朋友喺度食嘢可以过到一个愉快嘅下午