今日同KK队员特别带我黎到荃湾既 BaBa's Station 🌶️🌶️ 据闻呢度既咖哩同油酥饼十分之出色 令人难以抗拒 KK队员已然重复黎过几次 都系食佢地既饼同咖哩~~呢个咖哩($97)既味道系我第一次食到 同其他地方食到既味道唔同 佢好有香料味同好特别甘加入左蕃茄 令到个咖哩好出色😭😭有味道 香气得黎又好清新 💛💛 佢地既咖哩系直接可以饮都唔会觉得有问题 本人都直接甘饮左好多 唔想停😂😂 点解可以甘出色😱😱 可能就系因为佢地加左蕃茄 令成件事沛新哂 浓郁哂~~油酥饼 十分出色 食到我地好感动😭😭佢热lala 好新鲜 即时整出黎 闻落去好香 有油既香味 但食落唔会油 一层层既皮 层次分明 食到饼既香今次特别试左芝士烤饼 惊艳到我地😱😱  佢热lala 里面夹住好多芝士 芝士溶哂 咬落去外饼脆脆软软 里面热lala芝士 好香 💛💛 但要即刻食 唔系冻左 里面既芝士就唔溶 硬哂...炸鱿鱼($78)🦑🦑 鱿鱼唔会好硬 感觉几新鲜 可以咬到 炸层好薄 有味道 唔会太咸 热lala  食完唔会觉得自己好热气🤭🤭配合埋佢既酱 真系好好 感动到流泪😭😭作为炸物爱好者 十分推荐~~每个印度餐厅既咖哩

每个印度餐厅既咖哩 同饼 都有自己特别既方法去做 味道都会有唔同 所以要继续追求💛💛

2023-03-25
其他