招聘中
$20,000
月薪 (面议)
2023-01-25 219 浏览
呢间位于中上环区嘅cafe 真系好有特色😛 呢间cafe最吸引我嘅系佢嘅印花咖啡☕️ 本来店员同我地介绍嘅时候 都以为系只有几款店铺suggest嘅印花😮 点知系可以airdrop张相俾店员整㗎 够晒personal😎印花咖啡以为呢啲gimmick野 得个样好睇唔好饮?😂 咁就错晒喇 呢度嘅咖啡都几有质素 呢个价钱仲要有得睇又有得饮真系几唔错呀🥰 有只可爱兔仔公仔嘅系Mocha 另外有🐰🎀logo嘅系 Matcha Latte😙樱花虾多士本来以为虾多士会全件都系炸 好油腻 呢度嘅有啲分别 多士好脆口🍞 面头嘅馅料系千岛酱配弹牙虾仁🍤 虾仁真系叠到好高 好似有座小山咁😂焗吞拿鱼法包个人几钟意呢碟 因为吞拿鱼沙律入面有好多鱼肉 仲要有埋紫洋葱系入面 感觉更加解腻🐟 自己食晒成碟都唔会太邪恶呢间cafe真系好啱打卡 环境又几chill👍🏻 想过一个悠闲下午就可以嚟呢度啦🥳

印花咖啡
Matcha  Latte