2024-09-30
对我呢个面包控黎讲,TACO🫔真系几时都岩食既食物,竟然畀我系观塘发现到呢家小店。牛肉烤卷、鸡肉烤卷🌮叫完店员会即刻包,唔系现成货。肉味食落去都唔会话好硬同埋冻冰冰🔥,最重要系个饼皮系软身有咬口,食食下仲有肉汁。不过我最欣赏系佢地既酱汁味,甜甜地又有少少辣,好开胃😋。细碗饭🍛用既食材同烤卷差唔多,但佢个饭几特别,系偏向似香料饭、有味饭,就咁食饭都好好食,当然混埋酱汁就更加好👍,天气咁热食呢D饭就最适合啦。呢间开系马路边,以为佢地既TACO都系以效率行先,快快整完再到下一个。但系估唔到佢地做烤卷同饭都几细心🥰,我仲叫左包LATTE返屋企慢慢叹添。我见佢地都几多分店🤩,下次如果经过开一定会再去试下。推介大家黎试下!@t.cohongkong#chillchill_aloye#烤卷#TACO#观塘美食
牛肉烤卷、鸡肉烤卷🌮
细碗饭🍛
@t.cohongkong