2022-05-21
初尝小店最近期间限定推出嘅法式鱼柳堡,套餐形式(连薯条同汽水) $43 + $19 炸鱼手指。本身因为店面无咩装潢,而且平民价跟M记差唔多,所以纯以支持小店心态试试,期望不大,点知: 第一印象食物到手时仲系热手,相信系即叫即整,所以等咗十零分钟就有得取餐非常快手~ 先讲卖相,我初头以为个汉堡包会跟M记一样图片跟实物不符⋯点知唔单只材料仲系热辣新鲜,而且非常足料,卖相跟佢fb page 张宣传图片一模一样!! 打爆卡后终于开始食,包有包味,鱼有鱼味,生菜新鲜脆口,酱料爆汁超好味,薯条、炸鱼手指都粗身有咬口!换著有堂食、装修grand啲嘅餐厅呢个餐实收你超过一嚿水⋯ 所以会继续encore,其他再嚟开西环要再试齐小店所有真材实料、性价比极高嘅杰克汉堡 ~~ 注:希望店舖日后可以提供埋纸巾就perfect,因为自己系运动后外卖到海滨公园食,无两手准备⋯最后食到满口满手爆多酱汁酱料收场,好彩公园有洗手间。