2020-02-21 344 浏览
#湾仔omg! 超抵食! 好彩见到大家出post讲呢间餐厅,如果唔系都唔知佢black series咁抵食!Dinner $288 for two !!!今次衬Black Series Restaurant Week嚟试Black Sheep Restaurant Group嘅 @motorino !/哩间餐厅专做Neapolitan pizza (Naples-style pizza),个薄饼身系偏薄有烟韧感、有橄榄油而个薄饼边系胀起有空气感,全部pizza都系即叫即整— 由个面团变做个pizza😍Salad🥗 + 2 pizza🍕🍕 + dessert🍫,优惠价钱$288就食到 (+$15仲有饮品)/Marinated Beet Salad🥗 好少觉得红菜头好味,佢配埋流心蛋唔错!Prosciutto Di Parma🍕好正!!!啲Parma Ham多到呢,铺满晒成个pizza🥰 啲ham个底仲要铺住牛奶芝士同羊奶芝士,岩晒我呢个芝士控!Porchetta and Ricotta🍕呢个相对上来讲淡味啲,上面同样系铺满一大大旧羊奶芝士同烤猪肉Nutella Calzone🍫呢个甜品嚟
#湾仔

Dinner $288 for two !!!

Marinated Beet Salad🥗
好少觉得红菜头好味,佢配埋流心蛋唔错!

Prosciutto Di Parma🍕

Porchetta and Ricotta🍕

Nutella Calzone🍫
呢个甜品嚟到真系吓亲,个size同头先嘅pizza一样大,系个甜版嘅pizza ! 入面系爆馅,流出暖暖哋嘅Nutella同棉花糖,超邪恶!

好饱肚🥱😂
钟意pizza嘅朋友一定要试吓