2024-07-27 271 浏览
男朋友喺中环𠮶边返开工,成日都话要带我食一间手工Pizza!平时我都唔好食pizza,不过男朋友成日话手工pizza食落去松软好多,好食好多Uncle Kong Pizza: 呢度嘅Pizza即叫即整,所以order完之后都要等一阵间。呢个Pizza上面有辣肉肠、肉酱,所以食落去少少辣好惹味,个肉酱酸酸美美好开胃👍另外仲有啲红洋葱、蘑菇同埋车打芝士,口感好丰富!材料都几夹Caesar salad:啲沙律菜几新鲜爽脆,同埋觉得佢几足料,入面有好多嘅cheese同埋烟肉粒!所以成个沙律食落去好够味👍薯条🍟set:咁啱遇到佢做紧薯条嘅promotion😆我哋即刻加咗份,另外再加$20已经有支啤酒😆😆薯条炸得金黄香脆,配埋啤酒pizza啱啱好😝