2021-04-18
点心可以有几好食?呢间即叫即整,落足料,我服!1.花胶虫草花粟子炖土鸡汤个汤有咩料,睇标题就知,唔使多讲。个汤名有嘅,都真系有,冇呃你。虫草花超多,土鸡鸡肉超级出奇地香!见落左好多杞子,红枣,令汤香浓得黎又清甜。真系货真价实超足料,汤又劲热。不过略嫌甜左d2.蟹籽烧卖皇烧卖好大粒,大过酒楼食。每粒打得肉质够结实,好饱满,口感味道一流!3.鲜虾菜苗饺菜苗塞得好满,好有菜味又唔会有渣,虾大大只又爽口。皮唔算薄,但我钟意味道一样好好。4.瑶柱虾米煎肠粉落左好多葱同虾米,加上真系即叫即煎,食落口仲系好热,更加香口。不过就唔多觉有瑶柱。同埋本身肠粉完全冇味,系要点甜酱。5.增城蔗糖马蹄糕出面食马蹄糕边可能见到咁大粒马蹄,唔使讲,足料程度何等佛心。蔗糖味香糖,食完之前几款咸点食返甜野令口味恢复清新,好正。普洱好好饮,好消滞。茶钱只系$4/位,仲唔使加一服务费,真够良心吧!虽然位置较细唔会坐得好舒服,但胜价比高呢!
1.花胶虫草花粟子炖土鸡汤
2.蟹籽烧卖皇
3.鲜虾菜苗饺
4.瑶柱虾米煎肠粉
5.增城蔗糖马蹄糕
虽然位置较细唔会坐得好舒服,但胜价比高呢!