餐厅: 岩盤牛扒ミディアムレア ステーキ (Mikiki)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-11-05 384 浏览
好好食丫!!呢间都见到有分店嘅扒房!今次第1次食!好正!样样都好满意!呢间叫medium rare steak,我系mikiki一田旁边呢间食嘅,装修都好靓!整齐又舒服,先系counter买野食,step1系拣食乜扒先,有牛柳,肉眼,西冷,日本和牛等等,有晒每g几时嘅价,拣好食乜就拣分量,可拣200g 300g 400g,之后就拣乜油整:有葱油,洋葱油,蒜油,之后加28蚊就可再拣3款食物!好正1定要加,有沙律, 面豉汤,饭,雪糕,蛋,野饮等等。拣好就比块电子板,你就自己拣位坐,电子板震同响,就去自助区拎餐!顺带一提,点完食乜肉同份量,旁边即刻切你份牛出嚟同有个磅磅比你睇嘅,好均真架,见住自己份牛一阵就食得感觉好正!讲返个牛,我拣左肉眼,300g,拎餐时炸炸声,热辣辣好香,谂起都流口水,一切份牛真系medium rare啊,好味道啊!我跟左饭野饮同雪糕,全部都吸引好食!野饮冇记错都有6款,都系汽水罐装果汁等。食完扒,就可以拎住雪糕卷拎雪糕,雪糕正丫!系大阪牛乳的雪糕仲要系蜜瓜味,好食!呢间好食,会再一次食先得!下次吾食扒可以试下丼先!

呢间好食,会再一次食先得!下次吾食扒可以试下丼先!