2023-07-22 34 浏览
荃昌附近华都商场好多小店林立,Burger One 经常排满人龙,主打即整新鲜手打安格斯牛汉堡,价钱都好经济,CP值爆灯💡店内面积虽然唔算好大,但坐位间距舒服,装修采用黑白色同蓝球明星Jordan挂墙画,充满热血欧美风格,即刻谂到要食🍔🍟🥤🍔手打安格斯牛汉堡+薯条+饮品 $58成Set套餐都只系$58,仲要新鲜即整冇得输,厚厚的手打牛松软入口Juicy,滋味酱汁加厚片蕃茄真系越食越想食🤤 我唔客气啦薯条都系即炸起就上碟,浓厚薯感真系食唔停口😙 饮品有无糖乌龙茶及加钱换热咖啡我就梗系饮可乐/忌廉啦,衬返个🍔🍔澳洲和牛汉堡Set $58(额外+$15)加入洋葱丝嘅和牛嫩滑软熟,带出啖啖香甜肉味,对比起手打牛肉量更多,用料十足👍🏻外层采用较有口感的包皮及配搭新鲜疏菜都好抵赞🫶🏻 🥗沙律口感清新,沙律酱吸引🍟黑松露芝士薯条 $38黑松露粒加上邪恶芝士粉,厚切薯条口感实在又炸到脆卜卜,好正! 🍗微辣鸡翼(5只) $38炸到金黄色非常香脆,辣粉系精华所在令鸡翼味道更提升,质感脆口又辛辣, 好惹味呀!

充满热血欧美风格,即刻谂到要食🍔🍟🥤

🍔手打安格斯牛汉堡+薯条+饮品 $58

薯条都系即炸起就上碟,浓厚薯感真系食唔停口😙
饮品有无糖乌龙茶及加钱换热咖啡
我就梗系饮可乐/忌廉啦,衬返个🍔

🍔澳洲和牛汉堡Set $58(额外+$15)
外层采用较有口感的包皮及配搭新鲜疏菜都好抵赞🫶🏻

🥗沙律口感清新,沙律酱吸引

🍟黑松露芝士薯条 $38

🍗微辣鸡翼(5只) $38