2023-05-29 98 浏览
第一次去bagel专门店食bagel,有少少似大乡里出城🤣🤣1️⃣芋泥麻糬bagel($50)真系大乡里出城🤣系因为唔知原来好多配料都可以自己选择味道,bagel嘅种类都可以拣,但第一次唔太识,所以拣咗原味🥲新鲜整好嘅bagel都好热‼️但打开𠮶刻好治愈~有烟散出嚟之余,又有麻糬嘅拉丝,卖相相当好😋一入口满口都系芋泥好满足🤤🤤bagel唔硬但口感十足👍🏻麻糬拣咗抹茶味~有茶味,而且唔太甜,口感依然烟靭🙌🏻不过甜嘅babel最好都揾人share嚟食,因为食半个都已经好满足,自己食咗一个都应该好腻😬📍总结:-作为bagel门外汉觉得呢间店好专业好多选择🫶🏾亦好期待下次试埋咸bagel🤩-餐厅装修都偏向文清,但位置较少,如果想堂食就需要避开繁忙时间了~

1️⃣芋泥麻糬bagel($50)

📍总结:
芋泥麻糬bagel