2023-01-30
即叫即整pizza🥕卡拉布雷斯薄饼$188⭐️⭐️⭐️⭐️☆招牌方型pizza,一上碟已经闻个阵香辣味,有种食紧中菜既感觉,配上意式辣肉酱、拿彼里辣肉肠、罗勒香草酱加上蕃茄酱同3款芝士,口感十分丰富,食到后期都真系几辣下,不过又几惹味,第一次食甘辣既pizza🤣职员亦有贴心提醒此款pizza系辣既。🥕Mrs Peroni$68⭐️⭐️⭐️⭐️☆有青柠同柠檬,配上几粒蓝莓同士多啤梨。一开始饮都几甜下,甜中带点微苦,饮到后期会有微微既柠檬香。🥕焗面包球配朱古力榛子酱$58⭐️⭐️⭐️⭐️☆面包球约有12粒,外脆内软,有咬口,朱古力榛子酱杰身份量够多,完全足够点晒面包球👍每一个面包球完全系可以沾满晒朱古力榛子酱,成件事好邪恶!======详情======PizzaExpress (新城市广场)沙田沙田正街18号新城市广场一期1楼121号舖================#香港美食指南 #hkfoodie #hkfood #hkeat #yummy #相机食先 #吃货 #吃货日常 #RR吃货 #美食 #香港美食 #沙田好去处 #沙田美食 #RR沙田 #RR薄饼 #RR西餐 #卡拉布雷斯薄饼 #Calabrese
🥕卡拉布雷斯薄饼$188⭐️⭐️⭐️⭐️☆
🥕Mrs Peroni$68⭐️⭐️⭐️⭐️☆
🥕焗面包球配朱古力榛子酱$58⭐️⭐️⭐️⭐️☆
======详情======
PizzaExpress (新城市广场)
沙田沙田正街18号新城市广场一期1楼121号舖
================
#香港美食指南 #hkfoodie #hkfood #hkeat #yummy #相机食先 #吃货 #吃货日常 #RR吃货 #美食 #香港美食 #沙田好去处 #沙田美食 #RR沙田 #RR薄饼 #RR西餐 #卡拉布雷斯薄饼 #Calabrese #薄饼 #西餐 #面包球 #朱古力榛子酱 #朱古力 #榛子酱 #cocktail #Mrsperoni #鸡尾酒 #pizza #沙田 #PizzaExpress