2017-12-11 645 浏览
好耐无过深烧酒食晏 每个星期都转款已经好鬼抵赞 仲要样样都咁好味真系离晒谱今日同妈子去食晏又有新惊喜先黎一个新菜式虾酱炒饭,本来谂住好似出面舖头咁系叉烧𠮶啲做配料,点知包埋前菜饮品只需$61嘅餐,竟然又咁靓仔,净系啲即炸紫苏叶已经无得顶,啲虾球大大粒,仲要起码有十粒八粒,劲弹牙爽口,绝对唔系梅谢谢虾仁!点解可以咁过份 连我妈唔钟意虾酱味嘅人都话好好味,大厨真系好嘢再黎一个妈妈至爱嘅脆爆咕噜肉,睇相都知咩料味道酸甜适中,店员八俾我地知个酱系厨师自己教,同埋佢地唔止配菠萝,仲有配三色柖同鲜果,你话点谂到一间以晚市烧烤为主嘅小店,点会有可能做到啲咁有水准嘅小菜,仲要系以一般餐厅嘅价钱就食到!所以晏昼过开湾仔铜锣湾,我一定系拣佢,即叫即炒,镬气又够,物超所值!

今日同妈子去食晏又有新惊喜

,仲要起码有十粒八粒
,劲弹牙爽口,绝对唔系梅谢谢虾仁!点解可以咁过份
连我妈唔钟意虾酱味嘅人都话好好味,大厨真系好嘢

虾酱炒饭

再黎一个妈妈至爱嘅脆爆咕噜肉,睇相都知咩料

脆爆咕噜肉
2017-12-11