2023-07-17 360 浏览
🥢 炭火地鸡主打日式串烧,成个氛围充满日式居酒屋风味,𠮶晚去食全场爆满超级热闹,成个气氛好适合同一大班朋友帮衬!佢地所有串烧都系用备长炭炭烧,会令个炭香味道更长久,更加突出,所有串烧都系即叫即烧,保证新鲜热辣辣送到你碟上! ⏳ 上菜速度: 🐄🐄🐄🐄 ✨ A4盐烧和牛三角腩 $68牛味浓厚,肉质入口即溶,油脂香气爆发超丰富。揾食指数: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ 盐烧牛小排 $58牛小排肉嫩多汁好惹味,炭火烧完都保持到湿润。揾食指数: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ 甘口嘉美鸡全翼 $48/只金黄外皮调味非常甘香丰富,整件调味非常协调!揾食指数: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ 豚肉麻薯卷 $32豚肉包住烟韧嘅麻糬,入口充满炭香味,几特别。揾食指数: 🐄🐄🐄🐄 ✨ 烟熏芝士卷 $38烟肉包住半融芝士好邪恶,烟熏香减少芝士嘅漏。揾食指数: 🐄🐄🐄🐄 ✨ 鸡肝酱多士 $48鸡肝酱味道唔会好heavy反而几清新,感觉新颖。揾食指数: 🐄🐄🐄🐄 ✨ 免治鸡肉棒 $38成件保持湿润,肉质够腍但都爽口,配月见一流。揾食指数: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ 黑松露带子烧 $58黑松露嘅甘香令带子嘅鲜味更突出,但偏干少少。揾食指数: 🐄🐄🐄🐄 ✨

⏳ 上菜速度: 🐄🐄🐄🐄

✨ A4盐烧和牛三角腩 $68
牛味浓厚,肉质入口即溶,油脂香气爆发超丰富。

✨ 盐烧牛小排 $58
牛小排肉嫩多汁好惹味,炭火烧完都保持到湿润。

✨ 甘口嘉美鸡全翼 $48/只
金黄外皮调味非常甘香丰富,整件调味非常协调!

✨ 豚肉麻薯卷 $32
豚肉包住烟韧嘅麻糬,入口充满炭香味,几特别。

✨ 烟熏芝士卷 $38
烟肉包住半融芝士好邪恶,烟熏香减少芝士嘅漏。

✨ 鸡肝酱多士 $48
鸡肝酱味道唔会好heavy反而几清新,感觉新颖。

✨ 免治鸡肉棒 $38
成件保持湿润,肉质够腍但都爽口,配月见一流。

✨ 黑松露带子烧 $58
黑松露嘅甘香令带子嘅鲜味更突出,但偏干少少。

✨ 焦糖蕃薯配雪糕 $48/半份
蕃薯烧上一层焦糖好香脆,配雪糕一冷一热好正!
  • 免治鸡肉棒
  • 焦糖番薯配雪糕