2024-06-28
寻日去咗玉桃轩酒家叹茶🫖平日都好多人,满哂!试下佢哋嘅即叫即蒸点心,真系一个非常满意嘅体验。呢度嘅服务非常好,点心即叫即蒸,好快就送到我哋枱上,新鲜热辣辣,非常好味。首先上枱嘅系玉桃虾饺皇。虾饺皮薄透光,内里包住大大只鲜虾,虾肉鲜甜弹牙,口感非常丰富。姜葱牛栢叶系另一道必试嘅点心。牛栢叶煮得非常入味,姜葱嘅香气渗入每一丝牛栢叶,口感爽脆。酥炸鲮鱼球外脆内嫩又弹牙,每一粒鲮鱼球都炸得金黄酥脆。咸菜黑椒猪大肠系一个非常有特色嘅点心。猪大肠煮得非常入味,有黑椒嘅香气。猪大肠爽脆多汁,配埋咸菜,味道非常独特。安格斯牛肉肠粉用料非常讲究,牛肉嫩滑多汁,肠粉薄而滑溜。牛肉味香浓。最后系古法马拉糕,呢个传统甜品非常受欢迎。马拉糕松软,甜度适中。每一啖都感受到传统嘅味道。玉桃轩酒家嘅即叫即蒸点心真系非常值得一试。每一道点心都新鲜热辣,味道好,而且服务亦都好。如果你钟意食点心,可以试下!
寻日去咗玉桃轩酒家叹茶🫖平日都好多人,满哂! 试下佢哋嘅即叫即蒸点心,真系一个非常满意嘅体验。呢度嘅服务非常好,点心即叫即蒸,好快就送到我哋枱上,新鲜热辣辣,非常好味。
酥炸鲮鱼球外脆内嫩又弹牙,每一粒鲮鱼球都炸得金黄酥脆。