2018-12-05 161 浏览
放工好肚饿,见isquare间牛阵呢个钟数又唔算多人排队,就直接同朋友入去。餐厅好多位都好仔细因为员工嘅服务都好好一手一脚帮我地整。坐底叫左距个泰国冬阴功汤底,店员会先落油将d香料啊海鲜等等炒香,然后再倒汤,即刻冬阴功味好香。然后我地就拣左澳洲牛套餐。牛ge肉味好浓郁,而且唔会好un,反而好嫩滑,唔点酱料食都ok。之后仲有牛舌,海鲜等,都系可以追加ge。除了你叫果个套餐果d食物之外,仲有餐厅出面ge自助吧,有各款蔬菜,丸类,饮品,雪糕等。另外一样我觉得餐厅几有心嘅就系佢哋有得自己自制青木瓜沙律,平时去泰国餐厅我已经一定会叫,呢度仲有得俾我哋自制落唔同嘅份量配料同埋辣度。最后餐厅仲会送iseeisee ge芒果糯米饭 口味ge雪条,呢个雪条真系有糯米系入面,几特别。唔错,价钱唔贵,都几好食。下次会再来。

餐厅好多位都好仔细因为员工嘅服务都好好一手一脚帮我地整。

之后仲有牛舌,海鲜等,都系可以追加ge。

唔错,价钱唔贵,都几好食。下次会再来。