2024-08-04
同友人系MOKO行下顺便一试日本过江龙人气即炸三文治-Age.3,Menu好吸引想试好耐,据闻忌廉采用Lakanto制作而成,卖点系天然甜味零卡路里比较轻盈,好似食左都冇咁大罪疚感ww。位置系OKO十分方便,以外卖店来计空间算系大,有两张枱可以立食。系Openrice写食评可获即炸鲜奶油三文治1份。开业优惠买三送一。即睇Menu,即炸三文治口味上有咸味、甜味,仲要有香港限定,同有水果三文治及饮品。即炸开心果三文治,$38。卖相吸引,见到开心果即吸引左试,面层布满开心果碎粒及莓果酱,有开心果味但唔算好浓郁,用上酸甜的莓果酱作调味,但个人觉得如果用朱古力酱会正点(虽然好甜)(同睇Menu误会左系朱古力酱),即炸三文治口感酥脆,内有澎湃的忌廉,份量十足,味道香甜软滑,而甜度适中唔算太腻,但食晒成个果下真系有点滞。即炸香港限定-杏仁豆腐芒果三文治,$38,系香港限定就支持下,杏仁豆腐冇乜杏仁味..豆腐味都微,系有忌廉的香甜味,粒粒芒果口感有点实,唔够甜同果香味,普通。唔知系味呢两个口味问题,味道正常水准,以个位置来计价格尚算合理,服务态度几好有礼貌,有兴趣可一试呢。
位置系OKO十分方便,以外卖店来计空间算系大,有两张枱可以立食。 系Openrice写食评可获即炸鲜奶油三文治1份。
开业优惠买三送一。
即睇Menu,即炸三文治口味上有咸味、甜味,仲要有香港限定,同有水果三文治及饮品。 即炸开心果三文治,$38。